luni, 13 august 2012

TREI - o saptamana/un autor

-33% de la Trei

Stimaţi cititori,
În această vară vă oferim săptămânal reduceri de -33% pentru cei mai buni autori ai noştri . În această săptămână - Stieg Larsson.

Născut în 1954, jurnalistul Stieg Larsson a scris mai multe eseuri cu caracter economic şi reportaje despre războaiele din Africa. A fost redactor-şef al revistei suedeze Expo, care în romanul de faţă se regăseşte sub numele simbolic de Millennium. A murit brutal în 2004, înainte de a-şi vedea publicat primul roman din seria Millennium, care ar fi trebuit să aibă 10 volume. O serie captivantă, care combină elemente de roman de spionaj şi carte poliţistă, dar mai ales un thriller politic care se foloseşte de mijloace narative pentru a dezvălui secrete de stat, detalii jurnalistice neortodoxe şi o conspiraţ ie ce a luat naştere chiar în sânul serviciilor secrete suedeze.
Trilogia Millennium a înregistrat vânzări de peste 70 milioane de exemplare în întreaga lume. Ecranizarea suedeză a seriei a fost lansată în 2009 şi s-a bucurat de mare succes, dar adevărata lovitură cinematografică a fost dată în 2011 de filmul realizat la Holywood, cu Daniel Craig, Rooney Mara şi Christopher Plummer în rolurile principale. "The Girl with the Dragon Tatoo", în regia lui David Fincher a câştigat premiul Oscar pentru Cel mai bun montaj (Angus Wall şi Kirk Baxter) şi a fost nominalizat la alte patru categorii: Cea mai bună actriţă în rol principal (Rooney Mara), Cel mai bun mixaj de sunet (David Parker, Bo Persson, Michael Semanick, Ren Klyce), Cel mai bun montaj de sunet (Ren Klyce) şi Cea mai bună imagine (Jeff Cronenweth).

Urmăriţi ofertele noastre online pentru a beneficia de reducere la autorul preferat.

5 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Nu pot să spun că autorul ales mă încântă:-? Sper ca următorii să fie mai buni:-?

Unknown spunea...

Nu am citit nicio carte de-a lui

Diana spunea...

Chiar nu am auzit de acest autor.

!Melamine spunea...

Pana acum nu am citit nici macar o carte scrisa de aceast autor. Poate in viitor .

Andreea spunea...

Au avut o idee foarte buna,insa nimic care sa ma atraga momentan:(.