marți, 14 august 2012

Reduceri/oferte la Nemira.ro

Introduceti textul "august2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dumneavoastra de cumparaturi pentru a profita de reducerea de 50% la cartile Nemira achizitionate.
Daca sunteti nascuti in luna august, profitati de ocazia oferita de Nemira pentru a primi reducerea de 50% la orice comanda de carti publicate in print de Editura Nemira.
Oferta este valabila in perioada 9 - 17 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
50
cumpara acum

Peste 80 de titluri Nemira iti stau la dispozitie saptamana aceasta cu o reducere spaciala de 50%!
RECOMANDARILE NOASTRE:
Alegerea Celor Trei
de Stephen King
Colectia Suspans
Disfunctia realitatii
de Peter F. Hamilton
Colectia Nautilus SF
Noi, ceilalti
de Stephane Audeguy
Colectia Babel
Oferta este valabila in perioada 9 - 17 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
50
cumpara acum

Furnica electrica, de Philip K. Dick
20
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


"Manipularea cuvintelor este principalul instrument de manipulare a realitatii. Daca stapanesti sensurile cuvintelor, poti controla mintea oamenilor care folosesc cuvinte."

Philip K. Dick

Societati ale viitorului, mutanti vizionari, realitati alternative si previziuni. Acestea sunt ingredientele povestirilor fara egal ale lui Philip K. Dick, unul dintre cei mai importanti scriitori SF din toate timpurile. Minority Report, cunoscuta pelicula a lui Steven Spielberg, este ecranizarea unei proze din volum. De asemenea, povestirea Amintiri garantate a stat la baza scenariului pentru Total Recall, filmul regizat de Paul Verhoeven.
cumpara acum

Iubiri nomade, de Isabelle Eberhardt
20
Colectia: Damen Tango
Format: Paperback


Calatorie in timp, la inceputul secolului trecut, cand exploratorii descopereau cultura araba din tinuturile nord-africane. Incursiune emotionanta in cotloanele nevazute ale sufletului omenesc. Poveste fermecatoare despre locuri, oameni, iubiri, esecuri si victorii.

Iubiri nomade este o carte ce-si cucereste cititorii de la primele pagini, invitandu-i intr-o lume exotica, in care nici dragostea, nici sufletul, nici trupul nu se lasa descoperite cu usurinta.

Misterioasa Isabelle Eberhardt, scriitoarea care a explorat Africa de Nord si a renuntat la morala europeana de dragul Islamului, a murit la 27 de ani. Nu inainte de a scrie aceste povestiri cu gust dulce-amar.
cumpara acum

Relicvele altarului, de Phil Rickman
20
Colectia: Suspans
Format: Paperback


Preoteasa Merrily Watkins, pe care ati intalnit-o in Urzeala pacatului, se trezeste intr-o situatie problematica: trebuie sa investigeze amestecul unor fenomene paranormale in mai multe accidente rutiere care au avut loc in satul Wychehill. Incetul cu incetul, descopera o adevarata retea de raufacatori, intrand intr-o poveste de cosmar. Iar moartea isi alege un sit istoric pentru a face ravagii.

"Seria de romane politiste a lui Phil Rickman, care-o au in centru pe Merrily Watkins, este una dintre cele mai bune de acest gen din ultimii ani. Scriitorul da dovada de intelegere, de originalitate si de o legatura stransa cu lumea de azi.“
The Spectator

cumpara acum

Doamna din lac, de Raymond Chandler
20
Colectia: Suspans
Format: Hardcover


Un om de afaceri apeleaza la Philip Marlowe pentru ca a dat de bucluc. Banuieste ca sotia lui frumoasa si rasfatata, pe nume Crystal, e implicata intr-un scandal care i-ar putea periclita cariera.

Cu doua saptamani in urma, bogatul Derace Kingley, acum clientul detectivului, primise o telegrama prin care Crystal il anunta ca divorteaza pentru a se putea casatori cu iubitul ei, Chris Lavery.

Dar intamplarea face ca sotul si amantul capricioasei femei sa se intalneasca in Los Angeles. Primul este uimit cand afla de la cel de-al doilea ca atragatoarea Crystal a disparut in neant: nu este cu iubitul, care nu are habar unde se afla si, mai mult, el nici n-a cerut-o de sotie. Philip Marlowe intra in actiune, pornind pe urmele ei.

cumpara acum

Printesa si profetul, de Shafique Keshavjee
20
Colectia: Babel
Format: Hardcover


In India, la Bombay, se intalnesc cersetori, mistici, prostituate, oameni de stiinta, escroci, corporatisti... Intr-o lume globalizata, impartita intre invingatori si invinsi si analizata fara incetare de sociologi si economisti, Shafique Keshavjee a scris un roman incisiv despre globalizare. Saracia, violenta si imoralitatea sunt puse fata in fata cu bogatia, blandetea si bunatatea. Scriitorul care a publicat Regele, inteleptul si bufonul spune acum o poveste trista, al carei deznodamant depinde insa de fiecare dintre noi.

"Un singur tip de intrebari se regaseste in aceasta povestire: cum se face ca, in ciuda experientei dobandite timp de secole, lumea noastra ramane atat de inumana, de nedreapta si de inrobitoare si de ce, in ciuda atator cuceriri ale cunoasterii si genialitatii, la fiecare sapte minunate un copil sub zece ani moare in continuare de foame? De ce mai mult de 800 de milioane de fiinte umane ca voi si ca mine sufera in permanenta de subnutritie si zac in cocioabe? De ce, la Sud, ca si la Nord, nevoia de hrana si/sau de sens continua sa cufunde in moarte atatia barbati si femei, copii si batrani, cersetori si milionari?“
Shafique Keshavjee, Printesa si profetul

cumpara acum


Toate la nemira.ro

5 comentarii:

Unknown spunea...

Din nou, la Nemira nu ma intereseaza prea mare lucru

Diana spunea...

Stephen King e o autoare cunoscuta. Nu imi aduc aminte bine daca am citit vreun volum de-al ei.

Cristinna spunea...

Pacat ca nu sunt nascuta in august;]]

!Melamine spunea...

Cum nu sunt nascuta in luna august nu am profitat de oferta :d

Andreea spunea...

Din pacate nu sunt nascuta in August.Mai trebuie sa astept luni bune pana voi putea profita de ofertele de genu