vineri, 3 august 2012

Oferte si reduceri la Nemira

Sir Arthur C. Clarke, autor, inventator si futurolog britanic, reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume din domeniul literaturii science fiction.
Editura Nemira iti propune, weekendul acesta, o reducere speciala de 40% pentru toate titlurile semnate Arthur C. Clarke.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Sfarsitul copilariei
de Arthur C. Clarke
2001: Odiseea spatiala
de Arthur C. Clarke
Ultima teorema
de Arthur C. Clarke, Frederik Pohl
Oferta este valabila in perioada 3 - 6 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
40
cumpara acum

Relicvele altarului, de Phil Rickman
20
Colectia: Suspans
Format: Paperback


Preoteasa Merrily Watkins, pe care ati intalnit-o in Urzeala pacatului, se trezeste intr-o situatie problematica: trebuie sa investigeze amestecul unor fenomene paranormale in mai multe accidente rutiere care au avut loc in satul Wychehill. Incetul cu incetul, descopera o adevarata retea de raufacatori, intrand intr-o poveste de cosmar. Iar moartea isi alege un sit istoric pentru a face ravagii.

"Seria de romane politiste a lui Phil Rickman, care-o au in centru pe Merrily Watkins, este una dintre cele mai bune de acest gen din ultimii ani. Scriitorul da dovada de intelegere, de originalitate si de o legatura stransa cu lumea de azi.“
The Spectator

cumpara acum

Doamna din lac, de Raymond Chandler
20
Colectia: Suspans
Format: Hardcover


Un om de afaceri apeleaza la Philip Marlowe pentru ca a dat de bucluc. Banuieste ca sotia lui frumoasa si rasfatata, pe nume Crystal, e implicata intr-un scandal care i-ar putea periclita cariera.

Cu doua saptamani in urma, bogatul Derace Kingley, acum clientul detectivului, primise o telegrama prin care Crystal il anunta ca divorteaza pentru a se putea casatori cu iubitul ei, Chris Lavery.

Dar intamplarea face ca sotul si amantul capricioasei femei sa se intalneasca in Los Angeles. Primul este uimit cand afla de la cel de-al doilea ca atragatoarea Crystal a disparut in neant: nu este cu iubitul, care nu are habar unde se afla si, mai mult, el nici n-a cerut-o de sotie. Philip Marlowe intra in actiune, pornind pe urmele ei.

cumpara acum

Printesa si profetul, de Shafique Keshavjee
35
Colectia: Babel
Format: Hardcover


In India, la Bombay, se intalnesc cersetori, mistici, prostituate, oameni de stiinta, escroci, corporatisti... Intr-o lume globalizata, impartita intre invingatori si invinsi si analizata fara incetare de sociologi si economisti, Shafique Keshavjee a scris un roman incisiv despre globalizare. Saracia, violenta si imoralitatea sunt puse fata in fata cu bogatia, blandetea si bunatatea. Scriitorul care a publicat Regele, inteleptul si bufonul spune acum o poveste trista, al carei deznodamant depinde insa de fiecare dintre noi.

"Un singur tip de intrebari se regaseste in aceasta povestire: cum se face ca, in ciuda experientei dobandite timp de secole, lumea noastra ramane atat de inumana, de nedreapta si de inrobitoare si de ce, in ciuda atator cuceriri ale cunoasterii si genialitatii, la fiecare sapte minunate un copil sub zece ani moare in continuare de foame? De ce mai mult de 800 de milioane de fiinte umane ca voi si ca mine sufera in permanenta de subnutritie si zac in cocioabe? De ce, la Sud, ca si la Nord, nevoia de hrana si/sau de sens continua sa cufunde in moarte atatia barbati si femei, copii si batrani, cersetori si milionari?“
Shafique Keshavjee, Printesa si profetul

cumpara acum

Copiii Dunei, de Frank Herbert
20
Colectia: Nautilus
Format: Hardcover


A treia parte a seriei Dunei incepe odata cu retragerea in desert a imparatului orb. Planeta Arrakis sufera modificari importante, iar capitala Imperiului trece si ea prin schimbari considerabile la nivel social si economic. Pelerinii sosesc in numar din ce in ce mai mare. Frank Herbert impleteste in romanul sau calatoria mesianica si o tema mereu provocatoare: copilul genial.
Copiii Dunei, cel de-al treilea roman al celebrei serii semnate de Frank Herbert, este mina de aur pentru oricare cititor inzestrat cu o imaginatie pe masura celei de care da dovada autorul.
The Guardian
Literatura SF ia in serios stiinta, iar stiinta ia in serios legile naturii. Prin urmare, scriitorul SF isi foloseste fantezia dupa niste reguli, fie ele si inventate de el insusi. si nimeni nu l-a intrecut pe Frank Herbert, a carui tema preferata este natura divinitatii, insotita de ipoteze despre cum poate evolua fiinta umana atunci cand tinde spre divinitate.
New York Times

cumpara acum

Gossip Girl. Te voi iubi mereu, de Cecily Von Ziegesar
20
Colectia: Glossy Books
Format: Paperback


Un roman plin de placeri vinovate, dintr-o serie in care, odata ce au intrat, cititorilor le e imposibil sa iasa.
In sfarsit, s-a intamplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capat. Nimeni nu stie dupa cine ravneam in liceu, ce note am luat la examenul de admitere, unde locuiesc parintii nostri sau cand am ajuns niste rebeli. Am invatat lucruri noi, ne-am facut prieteni noi si poate chiar am intalnit marea dragoste. Ne-am schimbat.
Cel putin unii dintre noi. Dar vechile obiceiuri sunt greu de uitat - mai ales cand esti pus fata in fata cu cei mai buni fosti prieteni sau cu fostele iubiri. Toata lumea a revenit in oras pentru sarbatori, asa ca vacanta va fi plina de machiaje, despartiri si schimbari. Norocul vostru e ca sunt aici, gata sa povestesc fiecare scandal. Sa inceapa jocul!

cumpara acum


Toate la nemira.ro

6 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Datorită lor poate mă apuc şi eu de Dune, adică ce am văzut în ofertele lor, coperta cărţii mă refer, mi-a plăcut şi poate citesc şi eu ediţia pe care o am acasă:-?

Diana spunea...

Gossip Girl-seria e minunata, am citit cateva pagini din primul volum si mi-a placut la nebunie.

!Melamine spunea...

Mi-as cumpara seria Gossip Girl. Am citit una dintre carti si chiar mi-a placut. Este o serie cu toate ingredientele ca sa zic asa. :))

Unknown spunea...

Si eu sunt curioasa in privinta Gossip Girl

Andreea spunea...

Si eu as vrea tot GG,pacat ca primele 3 volume numai exista:((

!Melamine spunea...

Gasisem pe un site primele volume ,dar nu le-am comandat atunci... Acum imi pare rau ca nu am facut comanda