sâmbătă, 18 august 2012

Book Lovers Challenge provocarea 4

 Care sunt personajele tale supranaturale preferate (vampiri, vrăjitoare, zâne etc) și de ce?


A fost o vreme cand am avut o fixatie pentru ingeri. Ma incanta ideea de a fi pur, de a nu fi atras de partea materiala sau de a nu cunoaste rautatea, invidia si alte sentimente cu care oamenii sunt buni prieteni. Unii din ei, nu toti. Insa obsesia s-a stins treptat si acum sunt doar niste creaturi care, poate, exista acolo undeva si se uita la noi gandindu-se cat de nesabuiti si comici suntem. 

Apoi in urma unui manhwa citit am ajuns sa am o obsesie pentru vampiri. Informatii despre el gasiti aici , iar daca vreti sa-l cititi il gasiti pe orice site manga online. Mi-a placut mult povestea si personajul principal a avut ceva care m-a atras. Nu e genul de poveste in care vampirul e bun si iubeste oamenii, ajuta fetele nevinovate si restul de chestiute roz. Inca-mi plac, dar n-as mai numi-o obsesie, poate doar o placere vinovata de care m-ating uneori, ca de ciocolata. De ce mi-au placut? Hm, mereu m-a incantat ideea de nemurire, de a trai cat vrei si n-as putea zice ca mi s-ar face mila daca ar fi sa ucid ca sa mananc. Unii oameni ucid doar din placere. Plus ca desi vampirii sunt reci si monstrii, cum ii vad unii, cred ca oamenii sunt in unele situatii mai monstrii si mai bestii decat ei. 

Cam astea au fost si sunt obsesiile mele legate de fiinte supranaturale, desi mai nou ma incanta si intereseaza mintea umana. Pana la urma omul are cate o bucatica din fiecare fiinta supranaturala, doar ca fara puteri.

5 comentarii:

!Melamine spunea...

Si eu am avot intr-o perioada o obsesie cu ingerii si vampirii :D

Unknown spunea...

Imi place raspunsul tau!

Diana spunea...

Da si eu am o obsesie in vampiri, dar nu pentru cei stralucitori.;)

Andreea spunea...

Pe mine inca ma pasioneaza tot ce tine de supranatural.Si..in mod special sunt atrasa de varcolaci<3.

!Melamine spunea...

Nici mie nu mi-au placut cei stralucitori :))