vineri, 31 august 2012

Book Lovers Challenge provocarea 17

Cărți electronice vs Cărți tipărite. Pe care le preferi, cu argumente pro și contra.



Prefer cartile tiparite. Imi place sa le am in biblioteca, sa ma uit la ele, sa le pot atinge si sa aud fosnetul paginilor atunci cand sunt prea prinsa in lectura si le strang intre degete. Nu am incercat pana acum sa citesc e-book-s, desi am avut sansa, am destule e-book-uri in calculator. Doar ca nu e aceeasi senzatie si nu neaparat ca mi-as strica ochii, dar nu-mi place. Stiu ca multi citesc acum doar e-books si li se pare mai confortabil pentru ca e adevarat: 1. nu mai ocupa atata spatiu si mai ales daca ai un kindle sau un e-reader. 2. poti sa cari mai multe dupa tine si citesti in bus, in masina, oriunde. 3. unele e-bookuri sunt mai ieftine sau le iei fara sa platesti. 
Personal sunt pro carti tiparite, dar daca voi ajunge vreodata sa am doar e-books atunci n-am ce sa fac. Pentru ca tehnlogia avanseaza si nu stim la ce sa ne mai asteptam. Desi as vrea ca si-n viitor sa mai fie carti tiparite si ca acei oameni si elevi, copiii sa poata alege intre e-book-s si carti.

3 comentarii:

Andreea spunea...

Si eu sunt pro carti cu file ,insa am o groaza de carti in calculator pe care nu mi le-as permite in realitate..sau cel putin nu asa de repede:(

Diana spunea...

Eu sunt de acord cu cartile tiparite. E altfel cand le rasfoiesti, le tii in mana.

!Melamine spunea...

Si eu prefer tot cartile tiparite , dar nu zic nu nici celor in format ebook.:d