vineri, 24 august 2012

Book Lovers Challenge provocarea 10

Arată-ne o poză cu biblioteca ta și povestește-ne pe ce principii ai organizate cărțile (după gen, ordine alfabetică etc.)


Dupa cum veti vedea nu am cartile puse intr-o anumita ordine si n-am stat sa le asez dupa marime, culoare, gen, autori. Am cartile din colectia Jurnalul National puse la un loc, cateva de la Adevarul. Apoi in alt loc urmeaza cele de beletristica, literatura universala, putin SF, istorie, politiste. In alt loc sunt cele de la LEDA, cateva de la Libertatea pentru femei. Nu cred ca un criteriu face biblioteca mai speciala, ci daca ai citit cartile acelea din biblioteca, ti-au placut si nu regreti c-ai dat banii pe ele. Desi am patit si asta cu unele.  Am facut mai multe poze si-mi cer scuze daca calitatea nu e extraordinara, dar .... oricum sper sa se vada bine:). 

Poate ar trebui sa mai spun ca am cartile puse trei randuri pe trei randuri, intelegeti la ce ma refer. Daca as fi avut o biblioteca mai mare atunci le-as fi putut aseza normal si nu asa ingramadite, dar nu se poate momentan. 

So, nu mai vorbesc mult. Iata pozele. 




Deci cam astea au fost pozele. Nu stiu daca au fost multe sau putine, dar sper ca v-au placut. *cu tot non-talentul meu de fotograf*. Si dupa cum ati vazut am si o mare colectie de pufosenii, jucarii de plus care inca le pastrez pentru ca n-am vrut sa le dau/arunc sau sa le inchid un cutii si sa le duc la tara.

5 comentarii:

Diana spunea...

Ai o biblioteca mare si draguta.

!Melamine spunea...

Frumoasa biblioteca :X Multe dintre carti le am si eu :D

Andreea spunea...

Stiu cum este cu claritatea pozelor..,dar mi-am dat seama de cateva titluri pe care le am si eu<3.Tare frumoase.La cat mai multe:*

Diana spunea...

Dex-ul ocupa foarte mult loc. Am si eu un dictionar la fel numai ca sunt scrise date despre autorii romani in el.

!Melamine spunea...

Eu abia pot sa ridic Dexul :))