miercuri, 22 august 2012

RECENZIE - Aleea intunericului (Vampirii din MorganVille #3) de Rachel Caine

Descriere:


Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu Fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. 

Dintr-odata, oamenii incep sa moara pe capete si in moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine in prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir ii transmite infioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare in locuinta sa izolata. In ce scop – Claire urmeaza sa descopere curand… ceea ce va da un nou si inspaimantator inteles termenului de “cursuri serale”.


RECENZIE: 

Claire crede ca daca acum este sub protectia lui Amelie nimic rau nu se mai poate intampla ei sau prietenilor sai, insa in acest volum parca tot raul s-a concentrat. Fratele lui Eve isi face de cap omorand fete sau pretinzand acest fapt, inca nu se stie sigur daca el este cel care le ucide, vampirii se joaca cu oamenii si cu vietile lor, iar Claire mereu pica la jumatate fara sa vrea. Amelie ii propune sau mai bine zis ii spune ca in loc de cursurile ei obisnuite va invata alte materii care mai mult sunt despre viata vampirilor, istoria lor si altele, plus ca va trebui sa mearga la un vampir batran, care se dovedeste tanar si chipes, desi putin sarit de pe fix. 

Claire trebuie sa invete de la el cat se poate de mult si chiar daca la inceput nu stie cu ce scop afla ca Myrnin, vampirul este bolnav si ca sufera de grave crize de personalitate, dar ca nu mai are nici foarte mult de trait.

 La fel si ceilalti vampiri ceea ce o face pe Claire sa se intrebe cum este posibil. Vampirii fiind fiinte puternice care nu pot muri, insa este epidemie si daca nu face ceva curand atat vampirii rai vor muri cat si Sam si Michael, chiar si Oliver si Amelie. De parca atat n-ar fi fost de ajuns intr-o seara cand cei trei se intorceau de la o petrecere, mersese si Michael, insa dintr-un motiv au plecat fara el, Shane este ranit grav. 

Claire in acest volum este prinsa intre a-si salva si proteja prietenii de vampiri, a-i salva pe vampiri, incercand sa gaseasca acel antidot si sa scape de prietenia stranie pe care i-o arata Monica si acolitele sale. Cum sa accepti sa fi prietena cu cea mai mare dusmanca a ta ? Aflati citind acest volum si eu va spun ca merita. Toata seria merita.

5/5

5 comentarii:

Diana spunea...

Suna interesanta descrierea acestui volum.As vrea sa il citesc.

!Melamine spunea...

Seria este pe lista mea de to read , dar mai trebuie sa astepte putin pana ii vine randul :))

Andreea spunea...

Este o serie superba pe care vi-o recomand.Eu inca nu am apucat sa citesc si acest volum,insa sper cat de curand sa-mi fac timp si pentru el.

Diana spunea...

Si eu as vrea sa citesc acest volum cat mai curand. Seria este una minunata si merita toti banii.

!Melamine spunea...

Abia astept sa ajung la volumul 3 !!