vineri, 17 august 2012

-40-50% reducere la pachetele de carti. selectii la super pret 45% la NEMIRA

Editura Nemira va ofera weekend-ul acesta peste 30 de pachete de carti cu reduceri intre 40% si 45%.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Saga 'Cantec de gheata si foc'
de George R.R. Martin
5 carti, format hardcover
Pachet R.O. Brasoveanu IV
de Rodica Ojog-Brasoveanu
3 carti, format hardcover
Pachet 'George R.R. Martin"
de George R.R. Martin
3 titluri, format paperback
Oferta este valabila in perioada 16 - 20 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
45
cumpara acum

Editura Nemira va ofera saptamana aceasta peste 120 de titluri cu reducere de 45%.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Nemuritorul
de Roger Zelazny
Nautilus Fantasy
Peregrinarile lui Tuf
de George R.R. Martin
Nautilus SF
Ultima teorema
de Sir A.C. Clarke, F. Pohl
Nautilus SF
Oferta este valabila in perioada 16 - 23 august si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
45
cumpara acum

Vanturile de la Marble Arch (vol.2), de Connie Willis
20
Colectia: Nautilus SF
Format: Paperback


Cunoscuta scriitoare care a castigat, de-a lungul anilor, nenumarate premii Hugo si Nebula propune o literatura de forta, in care emotia se impleteste cu luciditatea. Povestirile din volumul al doilea ne poarta in spatii diferite: in biserici, in nave, in hambare, in viitor si in trecut, in realitate si in fictiune. Citindu-le, redescoperim una dintre cele mai puternice voci din literatura de azi, in care se sterg granitele dintre genuri ca SF, fantasy si horror.

"Connie Willis scrie pentru toti cei care se dau in vant dupa povesti si lasa imaginatia sa inventeze nesfarsite lumi posibile." - The New York Times

"Povestirile lui Connie Willis sunt un rasfat pentru orice cititor. Scriitura ei este asemenea unei calatorii in timp. Ajungi astfel in locuri care poate nici n-au existat sau in spatii ce exista doar in inchipuire. Proza ei are viziune, stil si forta."- The Guardian
cumpara acum

Furnica electrica, de Philip K. Dick
20
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


"Manipularea cuvintelor este principalul instrument de manipulare a realitatii. Daca stapanesti sensurile cuvintelor, poti controla mintea oamenilor care folosesc cuvinte."

Philip K. Dick

Societati ale viitorului, mutanti vizionari, realitati alternative si previziuni. Acestea sunt ingredientele povestirilor fara egal ale lui Philip K. Dick, unul dintre cei mai importanti scriitori SF din toate timpurile. Minority Report, cunoscuta pelicula a lui Steven Spielberg, este ecranizarea unei proze din volum. De asemenea, povestirea Amintiri garantate a stat la baza scenariului pentru Total Recall, filmul regizat de Paul Verhoeven.
cumpara acum

Iubiri nomade, de Isabelle Eberhardt
20
Colectia: Damen Tango
Format: Paperback


Calatorie in timp, la inceputul secolului trecut, cand exploratorii descopereau cultura araba din tinuturile nord-africane. Incursiune emotionanta in cotloanele nevazute ale sufletului omenesc. Poveste fermecatoare despre locuri, oameni, iubiri, esecuri si victorii.

Iubiri nomade este o carte ce-si cucereste cititorii de la primele pagini, invitandu-i intr-o lume exotica, in care nici dragostea, nici sufletul, nici trupul nu se lasa descoperite cu usurinta.

Misterioasa Isabelle Eberhardt, scriitoarea care a explorat Africa de Nord si a renuntat la morala europeana de dragul Islamului, a murit la 27 de ani. Nu inainte de a scrie aceste povestiri cu gust dulce-amar.
cumpara acum

Relicvele altarului, de Phil Rickman
20
Colectia: Suspans
Format: Paperback


Preoteasa Merrily Watkins, pe care ati intalnit-o in Urzeala pacatului, se trezeste intr-o situatie problematica: trebuie sa investigeze amestecul unor fenomene paranormale in mai multe accidente rutiere care au avut loc in satul Wychehill. Incetul cu incetul, descopera o adevarata retea de raufacatori, intrand intr-o poveste de cosmar. Iar moartea isi alege un sit istoric pentru a face ravagii.

"Seria de romane politiste a lui Phil Rickman, care-o au in centru pe Merrily Watkins, este una dintre cele mai bune de acest gen din ultimii ani. Scriitorul da dovada de intelegere, de originalitate si de o legatura stransa cu lumea de azi.“
The Spectator

cumpara acum

Doamna din lac, de Raymond Chandler
20
Colectia: Suspans
Format: Hardcover


Un om de afaceri apeleaza la Philip Marlowe pentru ca a dat de bucluc. Banuieste ca sotia lui frumoasa si rasfatata, pe nume Crystal, e implicata intr-un scandal care i-ar putea periclita cariera.

Cu doua saptamani in urma, bogatul Derace Kingley, acum clientul detectivului, primise o telegrama prin care Crystal il anunta ca divorteaza pentru a se putea casatori cu iubitul ei, Chris Lavery.

Dar intamplarea face ca sotul si amantul capricioasei femei sa se intalneasca in Los Angeles. Primul este uimit cand afla de la cel de-al doilea ca atragatoarea Crystal a disparut in neant: nu este cu iubitul, care nu are habar unde se afla si, mai mult, el nici n-a cerut-o de sotie. Philip Marlowe intra in actiune, pornind pe urmele ei.

cumpara acum


Toate la nemira.ro

7 comentarii:

Unknown spunea...

Imi pastrez banii pentru noile aparitii de la Leda(abia astept sa vina MM5)

Diana spunea...

M-ai intai trebuie sa cumpar seria Lupii din Mercy Falls, apoi Culorile Dragostei si mai tarziu sa vad daca imi mai ramane ceva banuti.

Cristinna spunea...

La fel ca si Monica, pastrez banii pentru viitoarele titluri de la Leda.

!Melamine spunea...

Cum am mai zis nu mai am foarte multi banuti de cheltui asa ca spun pas :))

Diana spunea...

Oricum mie mi-a atras atentie seria Cantec de gheata si foc.

Andreea spunea...

Soar seria Cantec de gheata ce mai este profitabila aici..

!Melamine spunea...

Si eu tot acea serie o vreau , dar momentan e prea scumpa :D