miercuri, 29 august 2012

-33% la TREI - o saptamana/un autor




Stimaţi cititori,
În această vară vă oferim săptămânal reduceri de -33% pentru cei mai buni autori ai noştri . În această săptămână - Arnaldur Indridason.
Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason s-a născut în 1961, la Reykjavík. A lucrat mulţi ani ca jurnalist şi critic de film în Islanda. Oraşul borcanelor, primul său roman, a câştigat Nordic Crime Novel Award. De aceeaşi recunoaştere s-a bucurat şi al doilea roman al său, Liniştea mormântului, premiat cu prestigiosul CWA Gold Dagger Award. Ambele cărţi fac parte dintr-o serie de 10 romane care îl au ca personaj principal pe detectivul Erlendur. Din aceeaşi serie, publicată deja în peste 26 de ţări, face parte şi romanul Vocile.

3 comentarii:

Diana spunea...

Foarte buna reducerea pentru cei ce vor sa cumpere.Pe mine nu ma intereseaza acest gen asa ca spor la cumparat la ceilalti!:)

Andreea spunea...

Eu sincer nu am auzit de el pana acum,dar e bine pentru fanii acestuia.

!Melamine spunea...

Eu am auzit de acest autor. Am citit doar o singura carte scrisa de el si aceea a fost "Orasul Borcanelor" . Nu mi s-a parut foarte buna , dar e o carte draguta , frumusica. O sa citesc si celelalte volume cand o sa am timp :))