joi, 14 iunie 2012

RECENZIE - Nopti de sucub ( Georgina Kincaid #2) de Richelle Mead

Descriere:

Dragostea e un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.

Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.

E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...

RECENZIE:

Ajung sa scriu recenzia acum, desi am citit cartea acum o luna. N-am avut deloc timp, insa nu vreau sa trec peste ea fara sa zic cateva cuvinte. Volumul a fost dragut, insa parca tot mai mult imi place primul, poate pentru ca a fost primul sau pentru ca actiunea a fost mai mult pe gustul meu. 

Dar nici in aceasta carte autoarea nu ne dezamageste si Georgina trebuie sa-si ajute o veche cunostinta sa rezolve o « problema » si in acelasi timp sa aiba grija de viata ei personala si profesionala. Si pana la urma doar un om foarte organizat si cu mult ajutor supranatural poate sa faca fata atator provocari si solicitari care te fac sa-ti doresti sa se termine ziua mai repede.

 Nu m-asteptam la acel final, insa sa zicem ca sunt de acord cu el intr-o oarecare masura. Poate voua v-a placut sau o sa va placa mult mai mult.

4/5

1 comentarii:

Diana spunea...

Aici vin cu proaspete informatii, deoarece sunt mare fana a seriei. Dar personajul meu preferat ramane Roman.