vineri, 29 iunie 2012

RECENZIE - Fantomele (ne) stiu toate secretele de Megan Crewe

Descriere:

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt fantomele. Nu sunt deloc complicate, poţi avea încredere în ele, plus că pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur… iar lui Cass îi place să ştie totul despre colegii ei îngâmfaţi.

Asta până când Tim, cel mai popular elev din şcoală, îi descoperă secretul şi, spre marea ei surpriză, îi cere ajutorul. Să fie aceasta cea mai bună ocazie pentru Cass să se împrietenească din nou cu cei vii…?

RECENZIE:

Am terminat cartea acum o ora sau cam asa ceva si am citit-o destul de repede. Nu e foarte mare, dar nici paginile nu-s extrem de mari, e mai mult o carticica. Ea in sine e o lectura placuta, te scufunzi in pagini si poti sa simti sentimentele celorlalti, sa te bucuri alaturi de Cass de discutiile cu Noriss si Bitzy. Poti afla secretele celorlalti si cat de enervanti sunt unii incercand sa fie mereu populari si ce urat se poarta cu ceilalti facand glume aiurea pe seama lor sau cerandu-le temele. 

Si ce se intampla dupa ce Tim ii cere ajutorul? Hm, cred ca asta ar trebui sa aflati voi. Oare de ce Danielle si Cass s-au certat si nu-si mai vorbesc? De ce Cass vrea sa se razbune pe ea spunandu-i cat de ingeras e Paul? Si asta veti afla citind. Nu pot sa zic prea multe pentru ca si asa e mica.

Ziceam la inceput ca in sine e o lectura placuta, dar raportandu-ma si la alte carti pe care le-am citit o pot numi doar draguta, cam subtire si nu ma refer neaparat la numarul de pagini. Cred ca poate fi o lectura de vara sau ceva de relaxare.

4/5

1 comentarii:

Diana spunea...

Eram obsedata de cartea originala. Vroiam sa o cumpar dar de fiecare data intervenea ceva. Am mai citit si alte recenzii si nu am aflat pareri atat de bune despre ea.