vineri, 16 septembrie 2016

Până ne vom revedea... de Renee Collins - În curând la LedaEdge


Descriere:

Cluburi rurale și petreceri în grădină. Ultimul lucru pe care ș i-l dorește Cassandra e să petreacă vacanț a dinaintea ultimului an de liceu izolată într-un orăș el plin de snobi din Massachusetts, pe țărmul oceanului. Cass tânjeș te după dramatism și aventură, lucruri greu de găsit în acel loc, unde se simte prinsă ca într-o capcană.

 Dar când un străin încântător apare pe plaja privată a familiei ei, susț inând că este proprietatea lui - și că sunt în anul 1925 - , Cass este atrasă într-un mister vechi de aproape o sută de ani. În vreme ce caută răspunsuri în prezent, Cass descoperă un adevăr care pune viaț a lui Lawrence în pericol. Nu va mai conta din ce secol vine el, dacă nu va mai trăi până mâine. 

Disperată să-l salveze pe băiatul care înseamnă totul pentru ea, Cassandra trebuie să găsească o cale de a schimba istoria… sau să riș te să-l piardă pe Lawrence pentru totdeauna.

„Timpul s-a oprit în loc atunci când am citit această poveste, atât de frumoasă, încât mi-a tăiat răsuflarea. Nu voiam să se mai termine niciodată.” - KASIE WEST

Coperta originala:

0 comentarii: