duminică, 12 februarie 2012

RECENZIE - Ce-as fi eu fara tine? de Guillaume Musso


Descriere:

Romanele lui Guillaume Musso s-au tradus in peste treizeci de tari si s-au vandut in peste cinci milioane de exemplare. 

Inima lui Gabrielle este sfasiata intre doua feluri de iubire. Cea pentru tatal ei si cea pentru primul barbat de care s-a indragostit. Primul este un politist pasionat de meseria lui, celalalt este un hot celebru. Insa amandoi au disparut cu cincisprezece ani in urma. Intr-o buna zi, la aceeasi ora, tatal ratacitor si iubitul ramas pe un alt continent reapar, in chip straniu, in viata ei. Curand, Gabrielle isi da seama ca cei doi sunt prinsi intr-o cursa mortala. Destinele lor nu pot fi separate. Pe cine sa salveze si pe cine sa piarda?

RECENZIE: 

Am citit cartea din doua bucati pentru ca la un moment dat liceul mi-a ocupat tot timpul si-am intrerupt lectura. Azi am reluat-o si-am devorat restul paginilor pentru ca pur si simplu nu mai puteam s-o las din mana. Inceputul cartii e dulce si calm, totul devine rapid si ametitor doar din cauza iubirii dintre Gabrielle si Martin. 

Aceasta carte mi-a aratat ca viata te intoarce cum vrea ea, ca te pune in situatii pe care nu vrei deloc sa le simţi pe propria piele si mai ales nu ştiu cati si-ar dori sa fie in locul Gabriellei când trebuie sa aleaga intre cel pe care-l iubeste si tatal pe care abia atunci l-a intalnit pentru prima data.

 Guillaume Musso a reusit si de aceasta data sa mă facă curioasa si sa mă tina in priza, a reusit sa mă facă sa mă atasez mult de personaje si mai ales de Martin si a reusit sa mă fiarba, caci de doua, trei ori m-a făcut sa cred ca Martin n-o sa-si mai revina vreodata si-mi parea aşa rau si eram aşa enervata. Dar s-a terminat bine si finalul a fost ca o mare gura de aer dupa o furtuna puternica ce te-a zgaltait bine de tot. 

!!!Recomand aceasta carte impreuna cu restul cartilor scrise de acest autor!!!!!

5/5

4 comentarii:

Diana spunea...

Am mai vazut pe un site strain o coperta ceva de genul..

Oanaaa. spunea...

Foarte tare recenzia :x trebuie neaparat sa citesc cartea.

Unknown spunea...

felicitari pentru recenzie,e foarte buna.cred ca,cartea e interesanta.o sa o caut si eu:)

Anonim spunea...

De Musso am citit doar Chemarea îngerului... şi sincer m-a impresionat!