luni, 5 noiembrie 2012

Vă invităm la o seară cu actorul Alexandru Arşinel


Alexandru Arşinel
Joi, 15 noiembrie, ora 18:30 vă invităm în cafeneaua Starbucks – America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) la o întâlnire cu actorul Alexandru Arşinel şi biografia recent apărută: Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel.
Vor participa: Alexandru Arşinel, Maria Capelos (jurnalist la Medien Holding) şi Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL).

Despre carte: Alexandru Arşinel destăinuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca până pe Calea Victoriei. Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei epoci istorice prin care a trecut, fiind prin argumentele invocate mai convingător decât orice carte de istorie banală. O biografie neştiută de nimeni.

În aceste destăinuiri, Alexandru Arşinel ne propune discret să gândim atent la calea profesiei alese, de actor sau de orice fel, şi să nu uităm nicio clipă de cei din preajma noastră, de familie.

Dacă doriţi să participaţi la eveniment vă rugăm să lăsaţi un comentariu la acest post sau să daţi “particip” la evenimentul de pe Facebook.


0 comentarii: