joi, 23 august 2012

Book Lovers Challenge provocarea 9

Poți să intrii în corpul unui personaj pentru două zile. Ce ai face în această perioadă, ce el/ea nu a făcut? Ce greșeală i-ai corecta și de ce? Ce schimbare ai face în viața ei/lui?



De obicei nu ma gandesc ce-as schimba la o carte sau la un personaj, dar nu cred c-as lasa-o sa moara. (aici vorbind de cartea Gargui) si poate ca ei chiar meritau un final dragut dupa toate cele intamplate, adica totul parea sa arate asta, dar fix in ultimele clipe totul s-a schimbat. Apoi nu cred ca as fi de acord ca Thomas sa moara *da alta moarte* dupa tot ce-a facut pentru restul. Adica toti traiesc si tu mori, personaj principal ce esti fix la sfarsitul trilogiei?! Mnda... ca un erou. Ce dragut. (vorbind de Trilogia Cercului)
Aceste greseli le-as corecta eu. In rest nu cred ca mi-as dori sa fiu in locul cuiva si daca as fi nu cred c-as incerca sa schimb, nu voluntar.

5 comentarii:

!Melamine spunea...

Aceasta era una dintre intrebarile mele preferate :X Mi-a placut raspunsul tau. Nici eu nu as lasa-o sa moara :D

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Diana spunea...

Frumos raspuns si sunt de acord cu tine dupa ce faci atatea pentru ceilalti sa sfarsesti mort?Nu cred.

Diana spunea...

Frumos raspuns si sunt de acord cu tine dupa ce faci atatea pentru ceilalti sa sfarsesti mort?Nu cred.

Andreea spunea...

Interesant.Eu nu stiam de ce ai povestit tu aici.Mie una mi-ar placea sa intru in pielea Elenei din Luna plina,insa nu si in partea cu transformarea:))