luni, 18 ianuarie 2016

Inca o zi de David Levithan - NOU la TREI


Descriere:

Pentru Rhiannon fiecare zi este la fel. S-a resemnat cu viata ei, convinsa fiind ca il merita pe Justin, iubitul ei distant si temperamental. Pana intr-o dimineata cand totul se schimba. Pentru prima data, Justin pare sa o vada cu adevarat, sa fie impreuna cu ea – si petrec o zi perfecta – o zi pe care Justin nu si-o mai aminteste in dimineata urmatoare. Trista si confuza, Rhiannon pune totul la indoiala. Pe neasteptate, un strain ii spune ca acel Justin cu care a petrecut o zi perfecta si care a facut-o sa se simta speciala... nu e deloc Justin.

Inca o zi, cartea-pereche a bestsellerului New York Times Zi dupa zi, spune povestea din perspectiva lui Rhiannon, care incearca sa descopere adevarul despre dragoste si felul cum acest adevar te poate schimba pentru totdeauna.

Nu simt nicio intrebare — doar raspunsuri. Nu simt frica, ci implinire. Il sarut si balansul nostru perfect continua, rasuflarile noastre se fac una. Inchid ochii si simt apasarea familiara a buzelor lui, gustul familiar al gurii lui. Insa acum ceva e altfel. Nu doar ne sarutam cu trupurile noastre intregi, ci si cu ceva mai mare decat trupurile, cu ceea ce suntem si cu ceea ce vom fi.

0 comentarii: