marți, 7 iulie 2015

Will Grayson, Will Grayson de John Green & David Levithan - NOU la TREI


Descriere:

Intr-o seara inghetata, in cel mai neasteptat loc din Chicago, doi adolescenti – avand amandoi numele de Will Grayson – sunt pe cale sa-si intersecteze pasii. Pe masura ce lumile lor intra in coliziune si se impletesc, cei doi Will Grayson descopera ca viata ii poarta in directii noi si surprinzatoare: aventuri romantice si punerea in scena a celui mai de succes musical din istoria liceului.

Amuzanta, dinamica si emotionanta, „coproductia“ semnata de John Green si David Levithan debordeaza de sensibilitate si umor – un regal pentru fanii din intreaga lume!

Will Grayson, Will Grayson a intrat direct pe locul 3 in lista de bestseller young fiction New York Times, fiind prima carte cu personaje gay inclusa vreodata in lista.

Cartile lui John Green au fost publicate in peste douazeci de limbi si figureaza constant in topul celor mai bine vandute titluri al publicatiei New York Times. Foarte activ si pe platformele virtuale, John Green a creat, impreuna cu fratele sau, Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din intreaga lume. 

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut: Sub aceeasi stea, Orase de hartie, Cautand-o pe Alaska, Fulgi de iubire si De 19 ori Katherine.

David Levithan (n. 1972) este un autor prolific si editor de literatura pentru adolescenti. Prima sa carte, Boy Meets Boy, a aparut in 2003 si a fost urmata de numeroase romane si volume de povestiri. De acelasi autor, la Editura Trei, a aparut romanul Zi dupa zi.

0 comentarii: