vineri, 6 decembrie 2013

Weekendul autorilor romani la Nemira


Ce poate fi mai placut decat un sfarsit de saptamana cu o lectura buna? Probabil o lectura care sa va confirme, daca mai era nevoie, valoarea culturii romanesti.

Editura Nemira va propune trei zile de relaxare in compania unor nume ca Nichita Stanescu, George Banu, Danut Ungureanu, Liviu Radu sau Rodica Ojog-Brasoveanu.

Pentru ca oferta sa fie si mai placuta, puteti beneficia de o reducere de 40% pentru titlurile acestor autori .


Bucura-te din plin de ofertele Nemira stiind ca ai transportul gratuit pentru toate comenzile cu o valoare de peste 120 de lei.


Editura Mistica ti-a pregatit o surpriza de Sf. Nicolae: pe 6 decembrie se deschide in Bucuresti primul magazin Mistica!

Cu acest prilej te invitam incepand de vineri in noul magazin din str. George Enescu, nr. 23 cu o reducere generala de 25% la toate cartile Editurii Mistica achizitionate in magazin. Mistica te asteapta nu doar cu o bogata selectie de carti despre dezvoltare personala, sanatate, cunoastere si spiritualitate, ci si cu o varietate larga de pandantive, cristaluri, ceaiuri, cafele si multe altele.

Te invitam asadar la o calatorie intr-o oaza de liniste in inima Bucurestiului!


Nemira te provoaca la concurs!

Te-a cuprins febra Jocurilor Foamei? Editura Nemira vrea sa-ti rasplateasca fidelitatea: acum ai sansa sa castigi cele trei volume ale seriei plus suveniruri Hunger Games - Catching Fire. Mai multe informatii pe blog .

Fie ca sortii sa fie in favoarea voastra!

0 comentarii: