marți, 26 martie 2013

Evadeaza din realitate!


O saptamana nu a fost suficienta? Special pentru iubitorii de science fiction, dar si pentru cei ce abia fac cunostinta cu acest gen de literatura, ofertele de la Final Frontier continua in online.

Numai in acesta saptamana mai puteti profita de o reducere de 40% pentru titlurile colectiei Nautilus. 


Te incumeti sa pornesti intr-o calatorie prin lumi imaginare, ce te fascineaza si te sperie in aceeasi masura? Indrazneste sa te aventurezi in creatiile lui George R.R. Martin, Stephen King, Gardner Dozois, Naomi Novik sau Robin Hobb, acum cu o reducere de 45%.

Lasa-te vrajit de personaje din taramuri fantastice, de magie si mister. Da frau liber imaginatiei si evadeaza din realitate alaturi de eroii tai preferati.

Actiune complexa, intrigi migaloase, personajele conturate cu maiestrie... toate ingredientele necesare pentru pentru a descoperi maretia fantasticului. Indiferent de varsta, literatura fantasy iti da toate motivele pentru a deveni pasionat de acest gen de scriere.


A mai ramas o saptamana pana cand cel mai indragit serial de televiziune ne va incanta cu noul sezon. Tu esti pregatit sa infrunti iuresul sabiilor?

In asteptarea premierei, Nemira a pregatit un cadou pentru cei ce comanda orice titlu sau pachet din seria Cantec de Gheata si Foc: un poster cu cele mai indragite personaje din serialul Urzeala tronurilor.

Nu uita ca volumele seriei au reducere speciala de 45%, iar pachetul Cantec de Gheata si Focbeneficiaza de o reducere de 50%.

0 comentarii: