vineri, 8 februarie 2013

De la Nemira citesti, cu miniPRIX te innoiesti!

Campania de soldare continua cu super reduceri si o oferta generoasa de carte. Bucura-te dereduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira.

Cele mai bune titluri, aflate in topul vanzarilor la Nemira, cei mai prestigiosi autori te asteapta acum cu reduceri semnificative. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.

Economisesti si citesti!

"Filmul preferat al anului", "filmul de actiune preferat", "cea mai buna distributie" la People’s Choice Awards.

Stiti despre cine vorbim, nu? Trilogia Jocurile foamei, de Suzanne Collins, se bucura de popularitate si recunoastere din partea publicului.

Din acest motiv, Nemira va ofera trilogia Jocurile foamei cu o reducere de 40%. Toate cele trei volume, Jocurile foamei, Sfidarea si Revolta, pot ajunge in bibliotecile voastre cu o reducere speciala de 40%.


Nemira iti da cei mai buni autori, cele mai premiate volume, iar miniPRIX completeaza oferta cu o promotie de zile mari.

Cumpara de pe Nemira.ro de minim 70 lei si primesti un voucher de 20% reducere pentru o comanda de pe miniPRIX.ro .

Reducerea de 20% este cumulativa cu toate celelalte promotii active pe siteul miniPRIX, dar nu si cu alte cupoane/vouchere. Atentie! Stocul este limitat.

Sezonul cu numarul trei din Game of Thrones bate la usa, asa ca Nemira vi-l aduce mai aproape peGeorge R.R. Martin. Saptamana aceasta, ai reducere de 38% pentru seria de autor George R.R. Martin. In plus, pachetul Cantec de Gheata si Foc are o reducere speciala de 45%.

Daca esti fan al misterului din lumile fantastice create de Martin, poti alege dintre titluri precum Urzeala Tronurilor, Fuga vanatorului sau Regii nisipurilor. George R.R. Martin reuseste prin operele sale sa acopere o arie foarte mare a fictiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate international si maiestria ce sta la baza seriei fantasy "Cantec de gheata si foc" l-au transformat pe George R.R. Martin intr-un autor de succes al zilelor noastre.



Nemira si Yankee Land le ofera CADOURI indragostitilor.

Cumpara pachetele speciale pentru indragostiti cu 50% reducere si primesti o lumanare parfumata de la Yankee Land.

Mai mult, toti cei care cumpara cel putin un pachet pentru indragostiti pana pe 28 februarie, vor intra inmarea extragere de pe 1 martie, pentru castigarea unui cadou substantial de la Yankee Land.


Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.


Editura Nemira va invita la premiera "Sapte povesti de dragoste", luni, 11 februarie, ora 19:00, in Libraria Bastilia.

"Sapte povesti de dragoste" este o inedita antologie de povesti care fac deja parte din ceea ce se numeste "marea literatura". Recent publicata la Nemira, sub coordonarea Monicai Andronescu, in ajunul sarbatorilor iubirii, cartea strange laolalta unele dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din opera unor mari clasici:

Scrisoare de la o necunoscuta, de Stefan Zweig
Fericire, de Guy de Maupassant
Privighetoarea si trandafirul, de Oscar Wilde
Ultima iubire, de Arnold Bennett
Angela, poveste de dragoste in oglinda, de William Schwenck Gilbert
Eleonora, de Edgar Allan Poe
Nopti albe, de Feodor Mihailovici Dostoievski

Invitati speciali: Marius Manole si Monica Andronescu

Luni, 11 februarie, ora 19:00, Libraria Bastilia, Piata Romana, nr. 5.

Va asteptam cu drag!

0 comentarii: