vineri, 8 iunie 2012

Oferte Nemira


Nemira isi continua oferta de la Bookfest in Libraria Online. Profita acum de reducerea de 30%pentru toate titlurile noastre.
Prinde ocazia de a-ti achizitiona cele mai noi titluri de la Nemira, cu 30% reducere.
NOUTATI NEMIRA:
JFK 11.22.63
de Stephen King
Gladiatorul
de Simon Scarrow
Ultimul templier
de Raymond Khoury
Floarea de loldilal
de Ana-Veronica Mircea
Fuga vanatorului
de George R.R. Martin, Gardner Dozois, Daniel Abraham
Drood
de Dan Simmons
30
cumpara acum
In plus, noi pachete-cadou te asteapta acum pe site, cu reduceri de pana la 45%.

RECOMANDARILE NOASTRE:

35
cumpara acum

Tu ce carti ai lua cu tine in bagaj vara asta? Lasa un comentariu mai jos cu Wishlistul tau pentru vara si poti castiga cartile dorite.
Conditiile concursului
Cei care comenteaza la acest articol folosind Facebook (folosind optiunea "Comenteaza cu Facebook") si ne spun ce carti de la Nemira isi doresc sa citeasca si de ce, pot castiga:
Premiul 3: O carte din lista.
Premiul 2: Doua carti din lista.
Premiul 1: Trei carti din lista.
 
participa acum

Nemira va relansa anul acesta brandul Anticipatia, dupa 30 de ani de la aparitia primului numar alAlmanahului Anticipatia ce a avut loc la sfarsitul lui 1982, chiar daca pe coperta avea inscris anul 1983.
Anticipatia a fost unul dintre cele mai populare branduri editoriale romanesti, specializat in publicarea literaturii stiintifico-fantastice si popularizarea stiintei, constituind punctul de intalnire dintre stiinta, fictiune si eseu filosofic. Anticipatia avea sa se constituie intr-un adevarat fenomen publicistic care a stimulat generatii la rand de scriitori si a determinat o adevarata miscare ce a excedat limitele literare.
 
citeste mai mult


Toate la nemira.ro

0 comentarii: