luni, 9 aprilie 2012

Iubitul virtual


IUBITUL VIRTUAL de KATE BRIAN – ediţie de buzunar distribuită pe 24 aprilie 2012 cu revista Bravo


"O hârjoneală amuzantă… o intrigă spumoasă, cu personaje cuceritoare!” - SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Adevăraţii prieteni sunt alături la bine şi la rău. Dar mai ales la rău!
Ca urmare, când Lane şi Vivi văd că Isabelle suferă cumplit după ce Shawn, iubitul acesteia din urmă, o părăseşte cu doar o lună înainte de balul de absolvire, sunt gata să facă orice pentru ca prietena lor să-l uite şi să fie din nou fericită.
Ideea genială apare! Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, fetele creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o salveze pe Isabelle. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…
Finalul vă rezervă însă cea mai neaşteptată surpriză!

„Haosul inevitabil al încurcăturilor şi happy-endul se dovedesc a fi o combinaţie irezistibilă pentru cititori.” PUBLISHERS WEEKLY

Pe lângă romanul Iubitul virtual, în viitor Editura LEDA va mai oferi cititorilor (de data aceasta în ediţie de librărie) şi plăcerea întâlniri cu seria de succes Private si cu romanul Sweet 16.



4 comentarii:

Oanaaa. spunea...

Draguta cartea, poate reusesc si eu sa mi-o iau:)

!Melamine spunea...

Sper ca macar pe aceasta sa o cumpar la timp :))

Simona spunea...

Mi-a placut descrierea foarte mult :D Mi se pare o carte amuzanta si nu numai! Abia astept sa o iau xD

Diana spunea...

Desigur coperta e bestiala