marți, 23 decembrie 2014

Series I want to start

Sal'tare!

Daca am facut o lista cu serii pe care-mi doresc, si sper, sa le inchei in 2015 atunci era normal sa fac si una care sa cuprinda serii pe care vreau sa le incep. Normal ca nu voi reusi sa le citesc pe toate, la fel cum nici n-o sa reusesc sa termin toate acele serii (nu-s chiar asa cu capul), dar vreau sa le 'astern pe hartie' ca sa le am eu in vedere mai bine. Si sa le vedeti si voi, caci poate sunteti curiosi.

Sunt o multime de serii pe care doresc sa le incep, dar in lista aceasta vor fi bagate doar acele serii ce reprezinta o prioritate mai mare. Nu o sa includ o serie pentru care, momentan, am doar un vag interes si atat. Iar daca la postarea cu serii de terminat am mers pe link-uri, aici voi merge pe poze. Sper sa va placa aspectul, dar mai ales continutul. 

Si ca sa nu incarc postarea in mod 'sorcovesc', voi pune doar coperta primului volum din serie/trilogie aici, si nu toate. Oricum acest lucru va fi indeajuns pentru voi sa reperati seria. Deci fiind in nicio ordine:


Toate aceste serii, trilogii sau duologii sunt cam jumatate din lista mea. Cine vrea s-o vada completa, in toata splendoarea si stufosenia ei, este invitat sa vada pe goodreads. (v-am lasat link direct spre contul meu)

Sincer, nu stiu cate voi putea sa incep in 2015, cate voi termina sau ce se va intampla. Dar eu sper si sa vedem ce-mi rezerva noul an. Voi ce serii aveti pe listele voastre? Mai putine? Mai multe?

1 comentarii:

Anonim spunea...

Păi.. Vreau să termin următoarele serii: Percy Jackson și Olimpienii(am citit primele 3 volume), Piramida roșie(am citit primul volum), Inimă de cerneală(am citit primul volum), Materiile întunecate(am citit primele 2 volume).. Vreau să încep seria Divergent, iar momentan nu m-am hotărât ce alte cărți să citesc în 2015