miercuri, 30 iulie 2014

COPILUL SĂLBATIC de Mary Jo Putney, de vineri, împreună cu revista Libertatea pentru Femei



"După ce, în copilărie, un masacru i-a răpit ambii părinţi, Lady Meriel Grahame îşi petrece zilele complet izolată, fără să scoată vreun cuvânt. Tutorele ei speră că o căsătorie cu Kyle Renbourne, viitorul conte de Wrexham îi va oferi fetei o viaţă cât mai aproape de normalitate. 

Dar bărbatul care soseşte la conac pentru a-i face curte lui Meriel nu este cel aşteptat. Întrucât probleme urgente îl cheamă pe Kyle peste hotare, Dominic Renbourne, geamănul lui Kyle, acceptă, în schimbul unei răsplăţi generoase, să facă act de prezenţă în casa familiei Grahame, apoi să se retragă discret, înainte să observe cineva înşelătoria. 

Ceea ce urmează depăşeşte însă cu mult graniţele înţelegerii iniţiale, căci tânărul Renbourne descoperă tainele extravagantei Lady Meriel şi se lasă vrăjit de frumuseţea ei. Fiorii primei iubiri îi apropie şi îi îndeamnă să își deschidă inima, dar sunt încă multe lucruri care îi despart. Căci duşmani neştiuţi pândesc din umbră, iar Dominic se vede confruntat cu cea mai grea alegere a vieţii lui: să-şi trădeze propriul frate sau să renunţe la femeia de care s-a îndrăgostit?"

COPILUL SĂLBATIC de Mary Jo Putney (The Wild Child în original) este primul volum din trilogia Miresei, o poveste de dragoste plină de romantism. Îl veți putea citi începând de vineri, împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

1 comentarii:

Blue Devils spunea...

Sper sa merite, am cumparat'o si eu si am de gand sa le cumpar si pe urmatoarele