miercuri, 2 mai 2012

Outsiders 2

Hey, va era dor de Outsiders? Saptamana asta trei lecturi paranormale. Voi pe care v-ati dori-o?



Hereafter (Hereafter, #1) 
"Hereafter" de Tasha Hudson

Poate intr-adevar sa existe dragoste dincolo de moarte?

Lasandu-se purtata de apele intunecate ale unui rau misterios, singurul lucru pe care Amelia il stie cu certitudine este ca e moarta. Fara nici o amintire despre viata sau despre descesul ei, e prinsa in singuratatea unei existente de cosmar. Totul se schimba insa atunci cand incearca sa salveze un baiat, Joshua, de la a se ineca in raul ei. Ca fantoma, nu poate face altceva decat sa ii doreasca sa scape. Totusi, se intampla ceva si, intr-un moment de conexiune ce nu poate fi uitat, ea il ajuta sa supravietuiasca.

Amelia si Joshua se apropie si mai mult atunci cand incep sa descopere circumstantele ciudate ale mortii ei si secretele raului intunecat ce a tinut-o captiva atata timp. Dar chiar in timp ce ei se zbat sa isi tina legatura ascunsa de lumea celor vii, un spirit infiorator pe nume Eli face tot ce ii sta in puteri pentru a distruge fericirea lor proaspat inflorita si a o aduce pe Amelia inapoi in taramul spiritelor. Si de data asta, pentru totdeauna.

Palpitanta si evocatoare, presarata cu momente de placere pura, "Hereafter" constituie o experienta ce nu trebuie ratata.

Hemlock (Hemlock, #1)  
"Hemlock" - Kathleen Peacock

Mackenzie si Amy au fost cele mai bune prietene. Asta pana cand Amy a fost ucisa cu brutalitate.

De atunci, viata lui Mac s-a intors cu susul in jos. Nu numai ca Amy ii bantuie visele, dar un grup extremist, "The Trackers", soseste in orasul ei natal, Hemlock, cu unicul scop de a-l vana pe ucigasul prietenei sale: un varcolac alb.

Sindromul Lupine - cunoscut de asemenea ca si virusul varcolacului - se raspandeste prin tara. Multi dintre cei infectati incearca sa mascheze simptomele, dar pofta de sange nu e usor de ascuns.

Dorind cu disperare sa puna capat cosmarurilor ei, Mac decide sa investigheze ea insasi uciderea lui Amy. Descoperind secrete ce se ascund in umbrele din Hemlock, secrete despre iubitul lui Amy, Jason, amicul ei Pal, si in special despre ultimul sau cel mai bun prieten, Mac e azvarlita intr-un vartej de violenta si tradare care ii pune viata in pericol. 

Incitanta poveste a lui Kathleen Peacock este prima din trilogia "Hemlock, o serie urban-fantasy plina de farmec, marcata de intrebari provocatoare despre prejudecata, incredere, minciuni si dragoste.
 
Clarity (Clarity, #1) 


"Clarity" de Kim Harrington

Clarity "Clare" Fern vede lucruri. Lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate vedea. Ca saruturi furate si secrete adanc ingropate. Tot ce trebuie sa faca este sa atinga un obiect oarecare si viziunea incepe. E un dar.

Si un blestem.

Cand o adolescenta este gasita moarta, fostul iubit al lui Clare vrea ca ea sa ajute la rezolvarea cazului - numai ca ea este inca furioasa pe ticalosul care a inselat-o. Apoi fratele lui Clare - care are propriul sau dar supranatural - devine suspectul principal, iar ea nu mai poate sa ignore situatia. Facand echipa cu Gabriel, fiul frustrat al unui nou detectiv, Clare trebuie sa se aventureze in cele mai adanci cotloane ale fricii, razbunarii si dorintei cu scopul de a-l prinde pe asasin. Dar o va dezamagi "vederea" ei atunci cand are cea mai mare nevoie de ea?

2 comentarii:

!Melamine spunea...

Chiar imi era dor:)) Sunt superbe toate trei. As vrea sa le citesc pe toate ,dar....

Oanaaa. spunea...

Uu, toate sunt foarte frumoase dar imi place cel mai mult Hereafter :x